HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL BRUNA DÖRREN

Bruna dörren är Gotlands skönaste sommarhäng och en frizon för alla som älskar bad, mat, musik och recycling. Här finns en restaurang Potobers, glasscafé Glada Glassen, karibisk utomhusbar One Love och Thaimat i Kahuna Wok & Surf. Bruna dörren drivs av Kompisfamiljerna i ett kreativt kollektiv. Mellan åren 2014-2016 drev Kompisfamiljerna restaurangen Guldkaggen i Burgsvik, men nu har vi flyttat till Ljugarn.

RECYCLING

Utmaningen är att förvandla Bruna Dörren till ett semesterparadis med så små medel som möjligt, men med mycket kreativitet och återvinningstänk. Yttermiljön är byggd av gamla lastpallar och spillvirke och inredningen består mestadels av loppis- och auktionsfynd. Vi försöker jobba resurssmart, hållbart och estetiskt för alla som söker alternativa sommarupplevelser.

KARIBISKT SOMMARHÄNG – POTATIS – ÖL – GLASS – THAIMAT

POTOBERS – RESTAURANG

I potatisrestaurangen Potobers serverar vi personliga potatisrätter, alltifrån klassisk raggmunk, fish & chips och hamburgare, till somriga sallader och annorlunda potatisdesserter! Vi serverar även utsökta pizzor (även avhämtning). I Potorbersbaren har vi ett av Gotlands största utbud av öl med över 100 olika ölsorter.

ONE LOVE – REGGAE BAR

I den karibiska utomhusbaren One Love spelas grym reggae musik från alla tidsepoker. Här anordnar vi också popgiss-tävlingar under bar himmel varje torsdag kl. 19. Vissa dagar har vi Livemusik i Parken, se ”EVENTS”. Du måste prova vår populära Mojito innan middagen. I baren hittar du ett stort urval av utsökt rom. Nytt för i år är Frozen Margarita från vår nya slushmaskin.

GLADA GLASSEN – GLASSCAFÉ

Bruna Dörrens glasscafé heter Glada Glassen och serverar kvalitetsglass, läsk, kaffe och toast.

KAHUNA WOK & SURF – THAI FOOD

I Kahuna Wok & Surf serverar vi wokad Thaimat (även avhämtning) där vi även serverar öl på fat, vin och läsk.

BADSTRANDEN

Ljugarns underbara badstrand ligger 50m från Bruna Dörren och det finns en stor gratisparkering utanför.

UTHYRNING S.U.P.

Vi hyr även ut S.U.P. brädor (standup padel board) 100 kr/timme.

Gilla oss gärna på Facebook så håller vi dig uppdaterad om vad som händer framöver.

Boka bord här på hemsidan (klicka på ”BOKA BORD”) eller ring 0707-75 21 23 mellan kl. 9.30-10.30.

Vi ses på Ljugarn!

/Kompisfamiljerna