Uthyrning av sup

STRANDHÄNG PÅ LJUGARN

För den som vill nyttja havet till lek och rekreation, ge sig ut på äventyr eller bara se vår vackra ö från vattnet erbjuder vi på Bruna Dörren uthyrning av SUP-brädor.

SUP (Stand Up Paddleboard) är en stadigare typ av surfbräda som man står på och paddlar. Vid hyra av SUP ingår bräda, paddel, leash och flytväst. Vi har flytvästar för både barn och vuxna.

Standard-SUP är en enklare variant som passar för lek och turpaddling men även till att glida med på lite mindre vågor. Dessa har bra flytkraft och är stabila, vi har 5 st standard-SUP för uthyrning.

  • Se till att hålla uppsikt och säkerhetsavstånd till badare. Gäller framförallt vid vågiga förhållanden eftersom man då kan få ordentlig fart och man rör sig över större områden.
  • Rakt utanför Bruna Dörren finns ett rev knappa 100m ut. Där bryter vågorna fint men revet är hårt och förrädiskt grunt.
  • I Ljugarn blåser det oftast frånlandsvind som ökar då man kommer en bit ut från stranden. Märker du att det blåser och du känner dig osäker så tänk på att inte paddla för långt ut. Det går ofta väldigt lätt i medvind men är jobbigt att ta sig tillbaka i motvind.

Uthyres på plats i Kahuna. Pris 100 kr/tim eller 300 kr/dag.

SURF’S UP!